Umræðuefni: Öll

+

Top 10 Fitur Sampeyan kudu ngerti About Mac OS X El Capitan

Apple Mac OS X El Capitan wis teka

OS X El Capitan punika Mac OS anyar dibangun ing ayu lan lemah desain bejat sing OS X Yosemite iki ngenalaken karo. Kanthi kinerja apik lan pengalaman olahan kanthi nganggo cara akeh sethitik, OS X El Capitan bound kanggo nggawe prabédan amba, njupuk pengalaman Mac sakabèhé Heights anyar. Apple wis planning kanggo nggawe pilihan beta umum saka OS X 10.11 kanggo umum ing Juli sadurunge launched ing tiba ing ngisor iki sing.

Ndhuwur 10 fitur saka OS X El Capitan

Saiki, supaya kang ngrembuk ndhuwur 10 fitur kanggo katon nerusake kanggo ing Mac OS anyar saka Apple.


  1. Splitview: Kanthi Splitview sampeyan bisa milih loro app kanggo isi layar kanthi otomatis, ngeculke sing ora mung kanggo mbukak sawetara app ing wektu sing padha nanging uga fokus gampang luwih saka siji app.
  2. Mission Control: Mac OS anyar revolusioner ing tengen dhewe; fitur Mission Control iki bukti sing. Apa ora iku mung siji geser, saiki sampeyan bisa duwe kabeh jendhela sing mbukak ing desktop ngatur piyambak ing lapisan siji karo ora ana wong didhelikake / dibandhingke. Malah ngijini sampeyan nyeret jendhela wae menyang ndhuwur layar lan panggonan iku ing papan desktop anyar, mangkono ngeculke ngatur jendhela sing mbukak luwih gampang.
  3. Kursor Callout: Saiki, sampeyan ora bakal ilang kursor ing cilik saka desktop crowded. Kanggo nemokake lokasi kursor iku, mung mindhah driji bali lan kasebut (trackpad) / goyangake mouse supaya kursor nemu ageng lan dadi gampang kanggo sampeyan Titik iku.
  4. Kawigaten: Fitur Pramughan wis migunani dadi malah pinter karo El Capitan. Iku saiki bisa ngirim kabeh jinis asil; olahraga, weather, saham, video ing web lan transit informasi. Malah bisa ngerti panjaluk ing basa alam kang tegese sampeyan saiki bisa ngetik pitakonan cara sampeyan ngomong iku.
  5. Sampeyan bisa malah takon ing tembung dhewe kanggo tindakan, contone, yen sampeyan ngetik 'Documents aku makarya ing minggu pungkasan, Pramughan bakal nemokake kabeh file sing cocog ukuran iki.

  6. Apik Mail: Ing Mail anyar ngijini sampeyan ngakses lan ngontrol email karo geser sadurunge nyeret lan nerangake karo support layar wutuh, nggawe Correspondence cepet. Malah bisa ngatur kontak lan tanggalan, tetep wong gaul, saka ing kothak mlebu.
  7. Cathetan kuat: Saiki, sampeyan bisa nindakake luwih saka mung ngempalaken pikirane karo Cathetan anyar lan kuat sing nerangake karo Mac OS anyar. Sampeyan bisa malah nyimpen isi saka app, nggawe checklists karo mung klik, nambah video, foto, URL utawa peta lokasi kanggo cathetan.
  8. Photos app meningkat: Sampeyan saiki bisa menehi foto tutul liyane pribadi karo pribadi editing 3rd partai. Uga, iku wis nggoleki dirungokake kanggo nggawe ngatur perpustakaan foto luwih gampang saka sadurunge.
  9. Safari: browser favorit Panjenengan Mac bali karo bang ing edition saka Mac OS, ngeculke sing saiki supaya kabeh situs favorit diakses lan mbukak liwat pilihan saka Sites Pinned. Sampeyan bisa malah stream video saka kaca web nggunakake airplay kanggo TV HD.
  10. Maps: Saiki, sampeyan bisa njaluk malah informasi transit ing Maps, nggawe iku akeh luwih gampang kanggo sampeyan lelungan saka siji panggonan liyane. Menehi sampeyan meh kabeh sing bakal perlu; Alexa ing transportasi umum karo peta, jadwal lan pituduh.
  11. Apik Support Language - Cina lan Jepang: Mac saiki dadi luwih lancar karo fonts sistem anyar lan cara input luwih ditambahaké kanggo Cina lan Jepang kang ndadekake iku luwih gampang & ayu maca lan nulis ing basa iki nggunakake Mac.

OS X El Capitan 10,11 vs. OS X Yosemite 10,10

OS X El Capitan ndadekke host fitur-fitur anyar sing sawijining leluhur, OS X Yosemite prasaja kurang. Dhaptar fitur iki minangka diwenehi ngisor iki.

n
  • • Splitview
  • • Mission Control
  • • kursor Callout
  • • Apik Pramughan
  • • Mail karo fitur-fitur anyar
  • • Cathetan app Kathah liyane kuat
  • • Photos Meningkat
  • • Kamar browsing web karo Safari anyar
  • • Maps karo Alexa transit
  • • Apik support kanggo basa - Japanese lan Cina

 

Macs sing kompatibel karo OS X El Capitan - Punika dhaptar Macs sing kompatibel karo rauh kanggo dibukak OS X El Capitan.

  • • iMac (Mid-2007 utawa anyar)
  • • MacBook (13-inch Aluminium, Pungkasan 2008) & (13-inch, awal 2009 utawa anyar)
  • • MacBook Pro (13-inch, Mid-2009 utawa anyar), (15-inch, Mid / Pungkasan 2007 utawa anyar) & (17-inch, Pungkasan 2007 utawa anyar)
  • • MacBook Air (Pungkasan 2008 utawa anyar)
  • • Mac Mini (Awal 2009 utawa anyar)
  • • Mac Pro (Awal 2008 utawa anyar)
  • • Xserve (Awal 2009)

Wektu kanggo jajak pendapat cepet

Bakal sampeyan nganyarke kanggo Mac OS X El Capitan; pilih jawaban saka opsi diwenehi ngisor iki.

  • • Ya
  • • Ora
Top